Курсове за кандидат-студенти и подготовка за матури 2017/2018г.

Курсове за кандидат-студенти и подготовка за матури

Гарантирате си успех, спестявате време и пари.

Образователни технологии™ – лидер в подготовката на кандидат-студенти и зрелостници от 1990г., организира курсове за подготовка по:

Можете да ни се доверите защото:

Продуктите за обучение на Образователни технологии™ са наши разработки на хартиен носител или web-базирани с удобството да се ползват през интернет от всяко място и в удобно за потребителя време. Те съдържат подробно обяснени правила – анимирани и озвучени както и пакет с упражнения и тестове с обяснения на верни или грешни отговори. Така всеки потребител може да се самообучава и тренира успешно, като сам разпределя времето си. Това не изключва и консултация с преподавател.

Преподавателите ни са изявени професионалисти, обучаващи по единни правила, подчинени на фирмената ни култура. Те преподават атрактивно и достъпно, с индивидуално отношение към проблемите на всеки обучаван. Умеят да създават дружелюбни, но и респектиращи отношения, водещи до мотивирана и отговорна подготовка и високи резултати.

Кликнете върху линковете на интересуващите ви дисциплини за кандидатстване за да се запознаете с продуктите за подготовка които предлагаме, техните предимства и ползи, как решават проблеми и надграждат знания.

За повече детайли и записване потърсете в офисите на Образователни технологии™.

Далновидните и информирани хора взимат интелигентни решения!