26 апр. 2012

Матура по български език и литература on-line

Уважаеми зрелостници,

На всички, на които предстои да се явите на матура по БЕЛ, предлагаме една възможност за тренинг онлайн за този изпит с помощта на два продукта по езикова култура и по литература.

Матура по български език и литература on-line

Необходим е само интернет браузър с флаш плеър. Продуктът по езикова култура е озвучен и анимиран с пакет от правила и тестове. При решаването на всеки тест се дават верните отговори и пояснения към тях. Това ще ви даде възможност да затвърдите важни правила и приложението им. Ще получите и бонус – достъп до тестове по литература по автори и помощни таблици за отделните произведения, с което лесно ще се ориентирате за отговорите на отворените въпроси.

Имайки достъп до тези продукти, в оставащото време до матурата можете лесно и пълноценно да се подготвите за изпита.

Ако желаете да видите демонстрация на продуктите, може да дойдете в удобен за вас офис, за да се запознаете със съдържанието им и да научите други подробности.

Това са продукти, които наистина много ще ви помогнат преди матурата. Съобразени са с всички изисквания по формата на изпита. За всички, които ползват такъв продукт, ще се организира и тренинг – изпит за матура с тест на хартия, като отговорите ще се коментират от преподавател.

Шансът е на страната на смелите и амбициозните!