Квалификации и Международни Сертификати

Международни Сертификати

Развитието в кариерен план на всеки човек стои представата за неговата реализация за това, в което е вложил средства, време и енергия за учене в университета.

Често хора с няколко дипломи и специализации не са толкова успешни и финансово независими в сравнение с хора, които нямат сейф с толкова документи, регламентиращи знания. Но тези хора умеят да контактуват по-добре с останалите, на тях нещата им се подреждат по най-добрия начин, бързо постигат целите си, предпочитани са от работодателите още на първите етапи от интервюто и постигат по-бързо финансова независимост.

Това са уменията, които ви правят по-добри от другите. Дават Ви увереност и самочувствие да взимате и реализирате решения, да убеждавате и въздействате на другите, да водите успешни преговори и решавате конфликти, да бъдете лидер и да помагате на другите да успяват. Наричат се меки умения (Soft Skills).

Във видеото са представени тези „меки умения“, които са приоритетни за всеки човек, който иска да бъде успешен, удовлетворен от това, което прави, да се чувства значим в очите на другите и да бъде уверен в изграждане на финансовата си независимост, кариерно развитие и лично щастие.

Образователни технологии™ е акредитиран обучителен и изпитен център за европейски сертификати по бизнес и комуникативни умения към Германските народни университети.