15 мар. 2020

Обучения в извънредна ситуация

Уважаеми родители и ученици!

Образователни технологии™ не провежда обучения в своите офиси. Обученията са само в дистанционна форма.

За детайли се свържете с ваш преподавател или с отговоринк на офис, в който се подготяте. (https://www.edutech.bg/contacts/regional-offices/)

 

Няма да се пропуска учебен материал. Преподавателите ще работят със своите групи и ще следват планираните теми.

За учениците в 7. клас по-голямата част от учебния материал е преподаден, а останалата ще се коментира он-лайн. Ще ползваме и нашата система за дистанционно обучение, където са качени повечето материали.

За кандидат-студентите учебният материал е почти преподаден, тъй като се съобразяваме и с по-ранните изпити, които бяха планирани.

Преподавателите ще направят връзка със своите ученици и ще започнат редовна учебна дейност. Информация за обучението ще се качва редовно по групи във форума в системата ни за дистанционно обучение. За всяка група преподавателите ще пишат във форума.

Мениджърите в офисите ще са на разположение за съдействие. Те ще се свържат с всеки от вас и ще имате възможност за постоянна комуникация.

 

Можете да ни търсите на всички обявени телефони на сайта по регионални офиси.

Недопустимо е учениците да излизат и да се събират на групи. Това зависи както от тяхното отговорно разбиране на ситуацията, така и от родителите.

Разчитаме на Вашата подкрепа. Не сме във ваканция. Чака ни отговорна работа.

 

За всички нови клиенти, които се интересуват от нашето обучение, могат да се обадят на телефоните по регионални офиси и да бъдат включени в нови групи за обучени on-line.

 

Пожелаваме на всички мениджъри, учители, ученици и техните родители здраве и закрила.

Образователни технологии ™