Курсове за матури

kursove-maturi

Гарантирате си успех, спестявате време и пари.

Образователни технологии™ – двадесет и пет години лидер в подготовката на кандидат-студенти и зрелостници, организира блиц-курсове (присъствени, онлайн или смесени) за подготовка за матури по: български език и литература, английски език,математика, история, география и други дисциплини и възможност за външни клиенти да се явят на пробни зрелостни изпити.

Защо да се възползвате от това предложение?

Матурата по български език е оценка на първата ключова компетентност за всеки български (европейски) гражданин – умението да общуваш на роден език. Това показва Вашата грамотност, а грамотността е огледало на културата на всеки успешен човек.

Продуктите на Образователни технологии™ са web-базирани с удобството да се ползват през интернет от всяко място и в удобно за потребителя време. Те съдържат подробно обяснени правила по езикова култура – анимирани и озвучени както и пакет с упражнения и тестове с обяснения на верни или грешни отговори. Така всеки потребител може да се самообучава и тренира успешно, като сам разпределя времето си. Това не изключва и консултация с преподавател.

Вариантите за ползване на този продукт са: on-line самообучение с допълнителни указания от преподавател или с консултации с преподавател и контрол на работата Ви.

Можете да се запознаете с продукта WEB – БЕЛ за матура и неговите предимства и ползи ако заявите участие за пробна матура, за да проверите нивото си и да видите демонстрация на продукта – как решава проблеми и надгражда знания.

Втората ключова компетентност на европейските граждани е владеенето на чужд език. В 55% от компаниите английският език е основен. Хората които не владеят езика на ниво B2 – C1 имат ограничени възможности за успешна професионална кариера.

Повишете нивото си на владеене на английски, вземете успешно матура по английски език, като се възползвате от удобството и пълнотата на WEB – английски език за матура. Възползвайте се от възможността да се явите на пробна матура, обективно да проверите нивото си и да се запознаете с възможността да учите асинхронно и да се консултирате с преподавател on-line.

Можете да се явите на пробни матури по тези предмети или по математика, история, география, други западни езици, философия … и след внимателна и професионална проверка на работата Ви да получите рецензия и препоръки относно подготовката Ви.

За заявка за участие в пробни матури, повече детайли и/или демонстрация на продуктите потърсете в офисите на Образователни технологии™.

Информираните и далновидни хора, взимат интелигентни решения!