Подготовка за матура по БЕЛ, по английски език, математика, биология, история, география…

Образователни технологии™ организира курсове за подготовка за задължителната матура по БЕЛ, така и по английски език, математика, биология, история, география, испански, немски и френски език.

Подготовка за матура 2018

Гарантирате си успех, спестявате време и пари!

Защо да се възползвате от това предложение?

Матурата по български език е оценка на първата ключова компетентност за всеки български (европейски) гражданин – умението да общуваш на роден език. Това показва Вашата грамотност, а грамотността е огледало на културата на всеки успешен човек.

Продуктите на Образователни технологии™ са web-базирани с удобството да се ползват през Интернет от всяко място и в удобно за потребителя време. Те съдържат подробно обяснени правила по езикова култура – анимирани и озвучени и пакет с упражнения и тестове с обяснения на верни или грешни отговори. Така всеки потребител може да се самообучава и тренира успешно, като сам разпределя времето си. Това не изключва и консултация с преподавател.

Вариантите за ползване на този продукт са: on-line самообучение с допълнителни указания от преподавател или с консултации с преподавател и контрол на работата Ви.

Можете да се запознаете с продуктът WEB – БЕЛ за матура и неговите предимства и ползи ако заявите участие за пробна матура, за да проверите нивото си и видите демонстрация на продукта, как решава проблеми и надгражда знания.

Втората ключова компетентност на европейските граждани е владеенето на чужд език. В 55% от компаниите английският език е основен. Хората които не владеят езика на ниво B2 – C1 имат ограничени възможности за успешна професионална кариера.

Повишете нивото си на владеене на английски, вземете успешно матура по английски, като се възползвате от удобството и пълнотата на WEB – английски език за матура. Възползвайте се от възможността да се явите на пробна матура, обективно да проверите нивото си и да се запознаете с възможността да учите асинхронно и да се консултирате с преподавател on-line.

Английски матура

За заявка за пробни матури и демонстрация на продуктите можете да се свържете с мениджърите на удобен за вас офис.

Информираните и далновидни хора, взимат интелигентни решения!